S'amplia el termini per inscriure's al Festival Infest

S'havien de tancar aquest 15 de març, però l'organització ho amplia fins el proper dia 22

Les cuques del Festival Infest
Les cuques del Festival Infest | Festival Infest
Redacció
18 de març del 2019
Actualitzat el 19 de març a les 12:43h
L'organització del Festival Infest ha decidit prorrogar una setmana el termini d'inscripcions, que s'havien de tancar el passat divendres, 15 de març. Així, la participació al Festival Internacional de curtmetratges fantàstics, freak i de terror de Rubí s'amplia fins el dia 22 de març.

Les bases per participar en el Festival amb un curtmetratge de ficció, de gènere fantàstic, freak i terror es poden consultar a la web de l'Infest.

La gala de presentació dels guanyadors serà el dissabte, 13 de juliol, i tots els participants optaran tres premis: Millor curtmetratge Infest Rubí 2019, dotat amb 1.000€ de premi; Gairebé millor curtmetratge Infest Rubí 2019, dotat amb 250€, i el Premi del Públic Infest Rubí 2019, dotat amb 250€. 

El premi al millor curt, doncs, es dobla respecte a l'any passat.

Tots els curtmetratges de producció catalana que participin en l'edició de l'Infest d'enguany optaran de manera automàtica al Premi TAC que atorga la Federació d'Entitats Cinèfiles Terror Arreu de Catalunya.

Com cada edició, el Festival Infest comptarà amb les cuques com a presentadores, tot i que al darrere hi ha una munió de voluntaris i voluntàries que ho fan possible, a més de diversos patrocinadors de la ciutat.

A banda del Festival Infest, enguany se celebraran els primers Premis Arkam, destinats a produccions audiovisual del Vallès Occidental i Oriental.