En Comú Rubí impulsarà projectes locals amb part del sou de la seva regidora

El concurs "Fem-ho en Comú" dotarà 2.000 euros les iniciatives d'entitats

Redacció
19 d'octubre del 2021
Els militants del grup municipal de Catalunya en Comú a Rubí van aprovar aquest dilluns, en l'assemblea local, les bases del concurs "Fem-ho en Comú". El grup busca projectes d'entitats per finançar amb els excedents de sou dels seus càrrecs electes.

En aquesta ocasió, després de la substitució de Pau Navarro, la formació només compta amb Ànnia Garcia com a representant. Per això, la dotació ha passat dels 2.800 euros de dotació en edicions anteriors als 2.000 euros actuals. Es faran sessions, a demanda, per acompanyar els candidats a omplir i formular els projectes que vulguin presentar.

El termini per presentar els projectes en aquesta edició és del dimarts, 19 d'octubre, al diumenge, 19 de novembre, a la mitjanit. Els projectes guanyadors s'anunciaran el 29 de novembre. Pots consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

En les dues edicions del concurs, les entitats Alfa Rubí, CEF Can Mir, 1punt5 i EducaPlay han estat dotades de 1400 euros cadascuna. L'objectiu és finançar projectes "que reverteixin en la ciutat i la ciutadania de Rubí".