L'skatepark de Rubí torna a acollir l'Skate Open dos anys després

La competició premiarà els millors classificats en categoria júnior i adulta

Un dels competidors del Rubí Skate Open del 2019.
Un dels competidors del Rubí Skate Open del 2019. | Ajuntament de Rubí
Redacció
21 d'octubre del 2021

L'skatepark de Can Sant Joan de Rubí acollirà aquest dissabte, 23 d'octubre, la vuitena edició de l'Skate Open Rubí. La fase classificatòria de la categoria junior mixta començarà a les 11 h, i a les 12 h començarà la classificació dels majors de 16 anys, en categoria masculina i femenina. Les finals tindran lloc a ls 16.30 i a les 17 h, respectivament.

El concurs premiarà els tres millors classificats de cada categoria, així com el millor salt o el més alt. A partir de les 17 h hi haurà ambientació musical de Dj Pin i a les 18.30 h començarà una sessió de patinatge lliure. A l'última edició, hi va haver 24 participants i uns 200 espectadors.

L'Skate Open Rubí és una cita de referència en la disciplina, i torna a la ciutat després d'un any d'absència a causa de la Covid-19. En context de pandèmia, els participants hauran de signar una declaració de responsabilitat i portar mascareta si no es pot mantenir la distància.

Aquesta serà el primer gran esdeveniment que acollirà l'skatepark de Rubí després de la darrera ampliació, amb un nou circuit per a diferents edats i nivells, l'adaptació per a celebrar-hi tornejos i la creació d'espais d'estada per obrir-lo a la ciutadania que no practiqui la disciplina.