VÍDEO | La vorera, reduïda a centímetres en un carrer del centre de Rubí

La poca amplitud de la vorera i els cotxes aparcats converteixen la circulació de vianants en un maldecap

El carrer d'Orso de Rubí, a l'altura del passeig de Pau Clarís.
El carrer d'Orso de Rubí, a l'altura del passeig de Pau Clarís. | GSV
M.S.
22 d'octubre del 2021
Actualitzat el 27 d'octubre a les 17:54h
La poca amplitud de la vorera a ambdues bandes i els cotxes aparcats converteixen en un maldecap la circulació de vianants pel carrer d'Orso, al centre de Rubí. En un carrer especialment estret, la circulació de vehicles fa molt difícil que les persones puguin passar-hi caminant sense preocupar-se. I encara més si porten un carro o un cotxet, per exemple.

Així ho mostra un vídeo compartit a Twitter per l'usuària @rlatorrep, que critica que aquest és el "dia a dia" en aquest carrer, on "és impossible la distància social si no vols que t'atropellin". En aquest sentit, apunta que es tracta d'una via "molt estreta, molt transitada i amb voreres ridícules".
 
La mateixa veïna explica a RubíTV que "és impossible utilitzar" cap de les dues voreres, la de l'esquerra per la poca amplitud i la de la dreta, pel poc espai entre els retrovisors i els edificis. A més, al carrer hi ha una consulta de traumatologia i hi assisteixen persones amb cadira de rodes i crosses.

Es dona la circumstància que el carrer d'Orso és paral·lel al carrer de Cadmo, "molt més ample, però amb prohibició d'aparcar", tal com recorda la veïna a aquest mitjà. En aquest context, creu que posar pilones al primer seria la millor solució a la problemàtica. Fa dos anys, afegeix, van presentar una instància amb aquests arguments a l'Ajuntament "sense resposta".