Rubí escalfa motors per la vuitena Fira del Vi

El Celler tornarà a acollir l'emblemàtica cita dos anys després de l'última edició

Els tastos de vi tornaran a ser els protagonistes de la fira.
Els tastos de vi tornaran a ser els protagonistes de la fira. | Montse Ferré
Redacció
27 d'octubre del 2021

Rubí tornarà a acollir la Fira del Vi en la que serà la vuitena edició d'una cita ja emblemàtica del calendari vitivinícola català. Enguany, se celebrarà entre el divendres 5 i el diumenge 7 de novembre al Celler, edifici modernista situat al carrer del Pintor Murillo, 89.

Durant tres dies, l'antic celler cooperatiu de la ciutat comptarà amb la presència dels millors cellers, vins, caves, vermuts, música i gastronomia. L'espai es podrà visitar divendres de 18 a 23 h, dissabte d'11 a 00 h i el diumenge, d'11 a 16 h. Hi participaran cellers de DO Terra Alta, Penedès o Segre i Priorat, entre d'altres.

Dos anys després de l'última edició de la fira, les activitats més destacades tornaran a  ser els tastos de vins i gastronòmics dirigits, així com les actuacions musicals de grups com Veil, la Societat Blues Rubí o l'Associació de Jazz de Rubí. El Mercat Municipal també s'adhereix a les propostes amb una variada oferta de tapes. A banda, hi haurà un espai infantil amb tallers, jocs i un mural col·laboratiu.

A l'última edició de la fira, que va tenir lloc l'octubre del 2019, es van vendre 15.199 toquens, la moneda pròpia de l'esdeveniment. S'estima que van passar per l'antic celler cooperatiu més de 10.000 persones, les quals van adquirir 3.150 copes, tot i que molts visitants se la van dur de casa.