En marxa el procés de selecció de vuit nous agents de la Policia Local de Rubí

160 persones han fet ja la prova de coneixements generals

Prova de coneixements general al pavelló de la Llana de Rubí.
Prova de coneixements general al pavelló de la Llana de Rubí. | Localpres
Redacció
27 d'octubre del 2021

Les proves d'accés a la Policia Local de Rubí han arrencat aquesta setmana amb la celebració de l'examen de coneixements generals. De les 242 persones convocades, 160 s'han presentat a la prova, celebrada aquest dimecres al pavelló de la Llana.

Aquesta és la primera fase del procés de selecció per ocupar vuit places vacants al cos de policia. El dimarts 2 de novembre se celebrarà la prova d'aptitud física, i els que les superin hauran de passar l'avaluació psicotècnica, que tindrà lloc el 8 de novembre.

Després d'aquest examen, les persones que continuïn endavant hauran de realitzar les entrevistes de competències, els dies 18 i 22 de novembre. Aleshores, els candidats que no tinguin el B2 de català hauran de fer la prova per aconseguir-lo, i els candidats i candidates amb millor puntuació seran cridats a passar el reconeixement mèdic.

Els vuit finalistes seran nomenats funcionaris en pràctiques i accediran al curs de formació de l'escola de Policia de Catalunya, que s'allargarà de gener a l'agost del 2022. Després, els nous agents hauran de superar un període de pràctiques de 12 mesos als carrers de Rubí. Pròximament s'espera convocar quatre noves places pel cos de policia.