GUIA | On i quan em puc vacunar contra la grip a Rubí?

Els majors de 70 anys rebran la tercera dosi contra la Covid-19 a la mateixa cita

Els CAP de Rubí seran centres de vacunació contra la grip.
Els CAP de Rubí seran centres de vacunació contra la grip. | Arxiu
M.S.
29 d'octubre del 2021
Actualitzat el 08 de novembre a les 11:36h
La campanya de vacunació contra la grip i de la tercera dosi de la vacuna contra la Covid-19 ja ha començat als CAP Sant Genís, Anton Borja i Rubí Mútua. En el cas dels dos primers, gestionats pel Consorci Sanitari de Terrassa (CST), la vacunació funciona amb cita prèvia, de manera que s'ha de trucar als centres. Les vacunacions tindran lloc al Servei de Rehabilitació Comunitària, situat al carrer Pitàgores, a partir del 2 de novembre en horari de tardes, de 15 h a 19.30 h.

La campanya s'allargarà fins al 3 de desembre, i durant les tres primeres setmanes es vacunaran les persones de 70 anys o més, tant contra la grip com contra la Covid-19. Un cop vacunada aquesta franja d'edat, es vacunarà als menors de 70 anys.

Al CAP MútuaTerrassa, des del 25 d'octubre s'estan vacunant les persones d'entre 60 i 70 anys, així com menor de 60 que formen part de col·lectius de risc. A partir del 2 de novembre es començarà a vacunar a major de 70, que en una mateixa cita rebran la vacuna contra la grip i la tercera dosi contra la Covid-19. Ja s'ha fet una citació massiva per via SMS.

A banda, el centre obre les portes a les persones que, sense citació, decideixin vacunar-se. L'equipament obre de dilluns a divendres de vuit del matí a vuit del vespre. També es pot demanar cita a Integràlia o a través de l'aplicació mòbil de La Meva Salut.