Instal·len marquesines a quatre parades de bus urbà a Rubí

També s'han instal·lat dues plataformes per millorar l'accesibilitat

Una de les marquesines on s'ha actuat.
Una de les marquesines on s'ha actuat. | Localpres
M.S.
02 de novembre del 2021

L'Ajuntament de Rubí ha instal·lat recentment quatre marquesines i dues plataformes a quatre parades d'autobús urbà de la ciutat. Amb aquesta actuació, ja executada, es vol millorar l'accessibilitat de la xarxa.

Per una banda, les marquesines permeten seure als passatges mentre esperen el bus i els ofereix un sostre, i per altra, la plataforma evita la maniobra de l'autobús per apropar-se a la vorera i millora l'entrada al vehicle des de voreres estretes o de difícil accés.

Concretament, les obres s'han dut a terme a les parades del Doctor Ferran, situada al passeig de Les Torres, 64 (línies 2,4 i 5), la parada Agricultura, situada a l'avinguda de l'Estatut, 41 (línia 2), la parada Rodalies Renfe, ubicada al passeig de Les Torres, 112 (línia 2), i a la parada Països Catalans, al carrer del Doctor Ferran, 22 (línies 4 i 5).

En la mateixa direcció, el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto, apunta que el compromís del govern és "vetllar per l'accessibilitat i treballar per assolir la progressiva transformació de la ciutat" en aquesta línia.