La Policia Local de Rubí incorpora els primers vehicles de la nova flota

Es preveu la incorporació de 10 cotxes híbrids en les pròximes setmanes

Un dels nous cotxes de la Policia Local de Rubí.
Un dels nous cotxes de la Policia Local de Rubí. | Localpres
Redacció
09 de novembre del 2021

La Policia Local de Rubí ha rebut aquest dilluns les primeres unitats de la nova flota de vehicles. La renovació del parc mòbil del cos es completarà amb la incorporació d'un total de 10 vehicles, prevista per les pròximes setmanes. Els vehicles, que compten amb un nou disseny de la pintura, compten amb pont òptic que incrementa la seva visibilitat i permet augmentar la seguretat vial durant les intervencions.

Durant una visita a les instal·lacions policials, l'alcaldessa Ana María Martínez ha apuntat que amb aquests vehicles "millorem les condicions i eines amb què treballa la nostra policia" i és un "pas mes per ampliar els recursos dels agents", juntament amb la incorporació de nous efectius.

Els cotxes que s'incorporen a la policia rubinenca son del model Toyota Prius, i funcionen amb motor elèctric i a la vegada, amb combustió. Substitueixen vehicles amb motor dièsel. D'aquesta manera, a partir d'ara l'únic vehicle dièsel de la flota de la Policia Local serà un Nissan Navara utilitzat per camins forestals i en situacions meteorològiques adverses.