pressupostos 2022

Quins projectes per Rubí preveuen els pressupostos de la Generalitat pel 2022?

La ciutat rebrà més de sis milions d'euros per a tres grans projectes

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 10 de novembre de 2021 a les 15:59 |
El col·lector d'aigües residuals de Can Xercavins serà un dels indrets on s'invertirà. | ACA
Els pressupostos de la Generalitat de Catalunya del 2022 preveuen invertir 118.371.230,01 euros al Vallès Occidental, cosa que suposa la tercera gran partida dels comptes catalans amb un 7,9% -per darrera de les comarques, per aquest ordre, del Barcelonès i Tarragonès- i la segona de l'àrea metropolitana de Barcelona.


Tal com es veu reflectit a l'annex d'inversions reals present sota aquestes línies, a Rubí es destinaran uns 6,61 milions d'euros. Els projectes que destaquen a la ciutat son l'ampliació de Can Sant Joan, amb 1,5 milions, les millores al subministrament d'aigua i la depuradora, amb 2,6 milions, i en consonància, la millora del col·lector en alta de la masia de Can Xercavins, amb uns 2,28 milions. A banda, es preveu destinar 149.113 euros en la instal·lació de plaques fotovoltaiques.


El Parc de l'Alba, 20 milions d'euros


En l'àmbit comarcal un paquet destacat del gruix dels comptes catalans és la urbanització del Parc de l'Alba de Cerdanyola del Vallès amb 20 milions d'euros en un projecte amb una previsió d'execució de 15 anys i més de tres per al Centre Direccional, també al mateix municipi. A l'Hospital de Terrassa es destinaran uns 5,8 milions, mentre que a l'hospital Parc Taulí de Sabadell es preveu invertir-hi tres milions.

A més, tal com es pot consultar en el mateix document, hi ha diverses remeses a infraestructures que creuen la comarca i que són compartides amb d'altres i especialment a millores, de tot tipus i amb diferents quanties, a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

Pressupostos Govern - Inversions 2022 - Vallès Occidental by Naciodigital on Scribd

 

Participació