1 de 10
Comerç

El gran mercat de segona mà «Refira't» torna a Rubí

Tindrà lloc entre l'avinguda de Barcelona i el passeig Francesc Macià el dissabte 20 de novembre

per Redacció, Rubí, Catalunya | 12 de novembre de 2021 a les 16:59 |
Aquest article es va publicar originalment el 12 de novembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El mercat de segona mà Refira't de Rubí tornarà als carrers de la ciutat el dissabte 20 de novembre, de 10.30 a 14 h, organitzat per l'Ajuntament de Rubí amb col·laboració d'entitats i ciutadania. Les parades s'estendran entre l'avinguda de Barcelona i el passeig Francesc Macià.

AFA d'escoles com la Vint-i-cinc de Setembre, Montessori, Pau Casals, Rivo Rubeo i Schola han organitzat la recollida d'objectes que alumnes i les seves famílies ja no utilitzen. D'aquesta manera, vendran aquestes peces per finançar projectes com les colònies. La parada de Pep Borràs també hi serà present amb objectes interessants com en anteriors edicions.En el mateix horari hi serà present la Trocalleria, el mercat d'intercanvi i reutilització de roba, jocs, llibres, o estris de la llar, entre d'altres. Fins el 27 de novembre, el mercat serà itinerant en punts com la plaça de Catalunya, la plaça d'Aragó, el Centre Cívic Can Fatjó o la plaça del Pla dels Segadors. Pots consultar.

Per consultar les ubicacions de la Trocalleria i la resta d'activitats que tindran lloc a la ciutat amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, pots consultar aquest enllaç.

 

Participació