Augmenta a sis la xifra d'escoles de Rubí amb alumnes en quarantena

Tres centres educatius tenen classes totalment confinades

Els centres educatius de Rubí sumen 90 positius actualment.
Els centres educatius de Rubí sumen 90 positius actualment. | ACN
M.S.
12 de novembre del 2021
Actualitzat el 15 de novembre a les 12:35h
La xifra de centres educatius de Rubí amb casos de Covid-19 i persones aïllades continua en augment. La present setmana va començar amb Ca n'Alzamora i Ramon Llull com a úniques escoles rubinenques amb confinaments, però ara el nombre ha anat en augment i actualment, almenys sis escoles de la ciutat tenen contagis i quarantenes.

A Ca n'Alzamora es manté tancat una classe de P3. El centre compta amb 29 confinats per cinc positius en els darrers 10 dies. A l'escola Mossèn Cinto Verdaguer hi ha una classe de P5 en quarantena, que afecta 20 persones. A l'escola Ramon Llull 25 alumnes de sisè de primària es troben confinats per tres positius en el citat curs.

A banda, l'Institut la Serreta compta amb dos positius en quarantena, sense que s'hagi hagut de confinat cap grup sencer. A l'escola d'Art i Disseny hi ha 13 confinats en un grup d'alumnes d'entre 10 i 12 anys, i a l'Escola Oficial d'Idiomes hi ha un positiu en quarantena. Entre tots els centres afectats sumen una norantena de positius.

El protocol de Salut permet a les persones immunitzades -o bé per vacunació o bé per haver contret la malaltia anteriorment- fer vida normal en cas de ser contactes de positius. D'aquesta manera, si un grup és aïllat en la totalitat, significa que la gran majoria dels contactes estrets no son considerats immunes o fins i tot, que no hi ha cap immune.