Solidaritat

Llibres a un euro a Rubí per recollir diners per «La Marató» de TV3

Els exemplars es podenn adquirir a la biblioteca Mestre Martí Tauler i al Mercat Municipal

per Redacció, Rubí, Catalunya | 18 de novembre de 2021 a les 10:06 |

La biblioteca municipal Mestre Martí Tauler de Rubí col·labora amb "La Marató" de TV3 un any més a través d'una venda solidària de llibres a partir d'un euro. La ciutadania podrà comprar-los a l'entrada de l'equipament des del 22 de novembre.

Es tracta de llibres recollits per la biblioteca durant l'any gràcies a usuaris o altres persones que se'n volen desfer. Han de tenir bon estat i generalment, no superar els 15 anys des de la seva publicació. També es dona prioritat als llibres relacions a Rubí, ja sigui perquè es parla de la ciutat o perquè l'autor hi estigui vinculat. Entre aquest material se seleccionen els exemplars en millor estat per vendre'ls per una bona causa.Els llibres es podran trobar del 22 de novembre al 17 de desembre al vestíbul de la biblioteca, així com a la parada que s'instal·larà al Mercat Municipal els dies 26 de novembre, i 2 i 16 de desembre. Com que l'edició d'enguany recaptarà fons per la salut mental, la Mestre Martí Tauler posa a disposició dels usuaris una selecció de bibliografia que tracta aquest tema. El material es pot consultar a la planta baixa de l'edifici.

 L'activitat se celebra des de 2016 i forma part de les iniciatives que tenen lloc a Rubí per recaptar fons per a "La Marató"; tals com la Marató de Contes de La Xarxa i activitats que organitzen entitats, escoles i comerços.

 

    

 

Participació