El mercat Refira't evita més de 225 quilos de residus amb la venda d'objectes de segona mà

El mercat de segona mà es va celebrar aquest dissabte al centre de Rubí

1200_1637586411Sin_ttulo
1200_1637586411Sin_ttulo | Localpres
Redacció
22 de novembre del 2021

225,7 quilos d'objectes que van rebre una segona oportunitat i van evitar convertir-se en residus. Aquesta és la dimensió del mercat de segona mà Refira't, que el passat dissabte va omplir l'avinguda Barcelona i el passeig de Francesc Macià de Rubí.

Concretament, es van vendre 216,1 quilos de productes com roba, accessoris, llibres, discs o electrodomèstics. A banda, es van fer 32 intercanvis de productes gràcies a la Trocalleria, amb què es van prevenir 9,6 quilos de residus.

Les parades van organitzar-les les associacions de famílies (AFA) de les escoles Vint-i-cinc de Setembre, Montessori, Pau Casals, Rivo Rubeo i Schola, així com la Colla de Geganters de Rubí i de l’artista local Pep Borràs. L'objectiu era vendre objectes en bon estat per allargar la seva vida útil.

A banda, algunes de les parades que es van oferir a cedir a la Trocalleria material que no havien aconseguit vendre. Es tracta d'uns 230 quilos d'objectes reutilitzables, entre els quals s'hi troben joguines que es destinaran a la campanya de recollida per a famílies amb pocs recursos per Nadal Encara poden donar molt de joc!.