La PAH atura dos desnonaments a Rubí en poc més de 24 hores

Es tracta de dos pisos propietat de CaixaBank i BBVA pels quals la PAH demana un lloguer social

Carrer de la Plana de Can Beltran de Rubí.
Carrer de la Plana de Can Beltran de Rubí. | GSV
M.S.
24 de novembre del 2021
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Rubí ha aconseguit aturar dos desnonaments en les últimes 24 hores, tal com han confirmat fonts de l'entitat a RubíTV. Es tracta de dos llançaments previstos en dos pisos propietat d'entitats bancàries que el jutge, de moment, ha ajornat. Per les famílies afectades, la PAH demana un lloguer social que es puguin permetre.

El primer desallotjament previst era aquest dimarts, a les onze del matí. Es tracta d'un pis propietat de BBVA situat al número 16 del carrer de Juan Ramón Jiménez. Allà hi viuen 
dues germanes, una de les quals amb una discapacitat, que es podran quedar a l'habitatge fins a nova data. En aquest cas, ha estat el propietari del pis qui ha cedit a les pressions de l'entitat prohabitatge.

El segon desallotjament aturat ha estat aquest dimecres al carrer de la Plana de Can Beltran, 58. Una família amb tres menors que ja ha sofert quatre llançaments esperava ser desnonada a dos quarts de nou del matí després d'un nou requeriment de CaixaBank, propietari del pis. En aquest cas, ha estat el Jutjat qui ha aturat el llançament, però està previst de nou la setmana del 29 al 3 de desembre amb la presència de la Brimo ja anunciada.