Torna el Nadal a Rubí amb més de 100 activitats per a totes les edats

L'Ajuntament adverteix que part de la programació pot veure's alterada segons l'evolució de la pandèmia

Llums de Nadal al centre de Rubí.
Llums de Nadal al centre de Rubí. | Marta Casas
M.S.
25 de novembre del 2021
Actualitzat el 09 de desembre a les 17:45h

S'acosta Nadal i Rubí tornarà a acollir, un any més, activitats per a portar la il·lusió i l'ambient de les festes nadalenques als seus carrers i espais. Amb el lema "Torna la il·lusió", Ajuntament, comerciants i entitats han col·laborat en una programació que recupera activitats tradicionals i consolida novetats amb una gran acollida en anteriors edicions.

Després d'un Nadal, el de 2020, fortament condicionat per la Covid-19 i les restriccions aleshores vigents, en què es va haver d'adaptar la programació i suspendre algunes activitats, enguany s'espera una programació molt semblant a la d'anys previs a la pandèmia. Tot i això, algunes activitats podrien patir canvis en funció de l'evolució epidemiològica.

En total, són més de 100 activitats presencials que, segons l'alcaldessa, conformen el "cicle festiu cultural més important de l'any juntament amb la Festa Major". La programació s'allargarà des del 26 de novembre, amb l'encesa de llums, fins ben passat el Dia de Reis. 

Com a novetat, més enllà de les llums nadalenques i l'illa de Llum del carrer de Maximí Fornés, Rubí comptarà enguany amb tretze elements lumínics als barris de la ciutat, així com un regal gegant transitable a la plaça de la Nova Estació. A banda, 160 establiments han decorat els seus aparadors gràcies a la iniciativa NadalARTS.

Altres clàssics també es deixaran veure per la ciutat durant les festes: el Tió Gegant dels Comerciants voltarà del 3 al 24 de desembre, i el Trenet dels Comerciants, amb cinc recorreguts diferents, circularà entre el 3 de desembre i el 4 de gener. La Fira de Nadal ocuparà la plaça de la Nova Estació del 10 al 24 de desembre. A la plaça del Doctor Guardiet, fins al 2 de gener, s'hi instal·larà la Carpa de Nadal amb tallers i espectacles pels més petits.

Altres activitats tradicionals que no faltaran a la cita d'enguany son La Marató de Contes de La Xarxa, l'exposició de Diorames de Nadal de l’Associació de Pessebristes de Rubí, les actuacions musicals de l’Hermandad Rociera Andaluza o de l’Obrador Coral, o les representacions d’Els Pastorets i Els Dimoniets al Casal Popular.

Consulta i cerca en aquest enllaç tota la programació detallada de Nadal 2021 a Rubí.