Medi Ambient

El Ple de Rubí es compromet a combatre l'activitat «sospitosa» de l'abocador de Can Carreras

Els partits voten a favor d'una proposta d'AUP per tancar definitivament el controvertit espai

per Marc Solé, Rubí, Catalunya | 25 de novembre de 2021 a les 19:59 |
Imatge aèria de l'abocador de Can Carreras. | Ajuntament de Rubí
Els partits que formen part del ple municipal de Rubí han arribat a un acord, de manera unànime, a una proposta d'AUP per combatre l'activitat a l'abocador de Can Carreras i facilitar així el seu tancament. La regidora del partit proposant, Betlem Cañizar, s'ha mostrat satisfeta per aquest acord per combatre "les activitats complementàries que es desenvolupen" a l'espai, entre les quals, hi ha la sospita, de que "s'hi poden estar entrant residus".

L'acord signat pels partits de l'Ajuntament de Rubí està compost de tres punts. El primer proposa que en un termini de tres mesos, estudiar si les activitats que es desenvolupen son legals. El segon estipula, en cas de que no siguin legals, que es revisin per via administrativa i judicial aquestes activitats.


I per últim, el tercer punt demana que en el mateix cas hipotètic de que s'estiguin duent a terme activitats ilegals, es negocii amb l'empresa responsable o es duguin a terme altres mesures per  pacificar el trànsit a la zona i facilitar el tancament de l’abocador.

 

 

Participació