Rubí planta 120 arbres amb motiu del Dia de l'arbre autòcton

Els exemplars s'han plantat al parc de Sant Muç i als patis de quatre escoles

Una cinquantena de veïns van participar de la plantació.
Una cinquantena de veïns van participar de la plantació. | Localpres
Redacció
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:12h

Rubí es va afegir aquest diumenge, 28 de novembre, al Dia de l'arbre autòcton amb la plantació de 50 exemplars a la nova àrea d'esbarjo social de Sant Muç, oberta al març en un solar de la confluència entre l'avinguda de Can Tapis i el carrer de les Aigües. Pròximament s'espera la plantació de vint arbres més a la mateixa zona.

Es tracta d'una jornada que l'any passat es va haver de realitzar sense la participació dels veïns a causa de la Covid-19. Enguany, es van plantar arbres com roures, freixes, lledoners, aurons, avellaners, nogueres i alerços, així com diverses espècies de pins. Una cinquantena de veïns van participar de l'activitat.

Segons indiquen fonts municipals, les espècies s'han escollit tenint en compte la tipologia de fulles, que cada tardor proporcionaran a la zona un aspecte vistós per l'àmplia gamma de tonalitats entre les que s'hi troben el groc, el taronja i el vermell.

Coincidint amb aquesta jornada, treballadors municipals han plantat 50 arbres al recinte de quatre centres educatius de la ciutat: són les escoles Ramon Llull, Montessori, Pau Casals i Mossèn Cinto. En aquest cas s'han plantat aurons, lledoners, freixes i tipuanes.