A la venda el llibre del centenari del Casal Popular de Rubí

L'obra va ser presentada dies enrere a l'històric equipament cultural

El públic, durant la presentació del llibre al Casal Popular.
El públic, durant la presentació del llibre al Casal Popular. | Cedida
Redacció
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:09h
Aquest 2021, el Casal Popular de Rubí celebra el seu centenari. Són 100 anys d'un equipament referent i indispensable per la promoció de la cultura a la ciutat que ara han quedat recollits al llibre Casal Popular 1921-2021, cent anys de cultura a Rubí. Dies enrere, l'entitat va obrir les seves portes per donar conèixer l'obra amb un gran acte.

En un acte que va comptar amb l'autor del llibre, Enric Escofet, així com amb l'alcaldessa, Ana María Martínez, el rector de Sant Pere, mossèn Joaquim Meseguer, i la presidenta del Casal, Montserrat Comellas. Als parlaments, tots ells van destacar l'importància del Casal Popular en la cultura rubinenca.

A l'acte, que va servir per encetar la programació que s'allargarà durant el pròxim any per celebrar els 100 anys del Casal, hi va assistir desenes de persones que van omplir el local. Per acabar, l'Obrador Coral de Rubí va oferir un recital de cançons.

Casal Popular 1921-2021, cent anys de cultura a Rubí és un llibre amb 200 pàgines que fa una recorregut per la intensa història del casal. Amb una destacada presència de fotos, s'il·lustren els 100 anys de vida del reconegut equipament. Per aconseguir un exemplar del llibre, pots visitar aquest enllaç.