1 de 10
Nadal 2021

Ja és Nadal a Rubí: l'encesa de les llums inicia el compte enrere cap a les festes

L'enllumenat i la decoració nadalenca ja es troben per tota la ciutat

La plaça de Pere Aguilera, durant l'encesa de llum de divendres. | Cedida
per Redacció, Rubí, Catalunya | 29 de novembre de 2021 a les 16:59 |
La instal·lació de l'enllumenat i la decoració de Nadal va donar inici, divendres passat, 26 de novembre, a la programació d'activitats a Rubí, que s'allargaran fins a mitjans de gener. Enguany, la campanya Torna la il·lusió recupera la majoria de tradicions que van quedar interrompudes per la pandèmia amb activitats per a totes led edats.

L'enllumenat es va presentar amb un espectacle audiovisual a la plaça de Pere Aguilera. A la façana de l'Ajuntament es va projectar un mapping del Mag Rubisenc, per després procedir al compte enrere de l'activació de les llums, a càrrec de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i representants del Consell de la Infàncis i l'Adolescència de Rubí.Més tard, es va celebrar una cercavila encapçalada pel Tió Gegant dels Comercians amb destí final a l'illa de la Llum del carrer de Maximí Fornés. El passadís, format per unes 40.000 llums LED, s'activara dos cops al dia, fins el 6 de gener, al ritme de música nadalenca.


Tal com va manifestar l'alcaldessa, aquest Nadal " té la il·lusió com a fil conductor. Il·lusió de retrobar-nos, de recuperar activitats tradicionals que l’any passat vam trobar a faltar, de viure la ciutat amb ulls d’infant". Consulta aquí totes les activitats que formen part de la programació de Nadal 2021 a Rubí.

 

 

 

Participació