Ja és Nadal a Rubí: l'encesa de les llums inicia el compte enrere cap a les festes

L'enllumenat i la decoració nadalenca ja es troben per tota la ciutat

La plaça de Pere Aguilera, durant l'encesa de llum de divendres.
La plaça de Pere Aguilera, durant l'encesa de llum de divendres. | Cedida
Redacció
29 de novembre del 2021
La instal·lació de l'enllumenat i la decoració de Nadal va donar inici, divendres passat, 26 de novembre, a la programació d'activitats a Rubí, que s'allargaran fins a mitjans de gener. Enguany, la campanya Torna la il·lusió recupera la majoria de tradicions que van quedar interrompudes per la pandèmia amb activitats per a totes led edats.

L'enllumenat es va presentar amb un espectacle audiovisual a la plaça de Pere Aguilera. A la façana de l'Ajuntament es va projectar un mapping del Mag Rubisenc, per després procedir al compte enrere de l'activació de les llums, a càrrec de l'alcaldessa, Ana María Martínez, i representants del Consell de la Infàncis i l'Adolescència de Rubí.


Més tard, es va celebrar una cercavila encapçalada pel Tió Gegant dels Comercians amb destí final a l'illa de la Llum del carrer de Maximí Fornés. El passadís, format per unes 40.000 llums LED, s'activara dos cops al dia, fins el 6 de gener, al ritme de música nadalenca.


Tal com va manifestar l'alcaldessa, aquest Nadal " té la il·lusió com a fil conductor. Il·lusió de retrobar-nos, de recuperar activitats tradicionals que l’any passat vam trobar a faltar, de viure la ciutat amb ulls d’infant". Consulta aquí totes les activitats que formen part de la programació de Nadal 2021 a Rubí.