cultura

Classes d'instruments a preu reduït: l'oferta de l' Escola Municipal de Música Pere Burés

Les lliçons de mitja hora estan dirigides a persones de tots els nivells

per Redacció, Rubí, Catalunya | 30 de novembre de 2021 a les 12:00 |

Professorat de l'Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí tornarà a oferir, a partir del gener, tallers d'instruments de mitja hora a preu reduït. Les lliçons tindran lloc entre el 10 de gener i el 8 d'abril, en què els participants rebran una classe setmanal.

La proposta està dirigida a persones de més de vuit anys que vulguin millorar o iniciar-se en instruments com el violí, la viola, el violoncel, el trombó, la trompeta, el saxo, la flauta travessera o el piano. Des de l'1 de desembre, les persones interessades poden inscriure's en aquest enllaç.El taller tindrà un preu de 20,05 euros mensuals, menys de la meitat del preu habitual. La promoció s'aplica només a les noves inscripcions, sobretot destinada a persones amb inquietud per la música. L'escola ofereix el lloguer d'instruments per 10 euros, permetent a l'alumne endur-se'l a casa mentre duri la proposta.

A l'edició anterior, 34 persones van apuntar als cursets, 15 de les quals van optar per fer un taller de piano. El 8 d'abril es tramitarà la baixa del centre i no es garanteix una plaça al centre pel pròxim curs, 2022-2023.

 

Participació