Dues zones d'esbarjo, projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius 2022 a Rubí

Es preveu que els projectes siguin una realitat d'aqui a un any i mig

Redacció
30 de novembre del 2021
Actualitzat a les 11:43h

La fase de votacions dels PressupostosParticipatius 2022 a Rubí ha finalitzat aquesta setmana amb l'emissió de 237 vots a través de la plataforma Participa Rubí i els punts de votació ubicats a diversos punts de la ciutat.

La proposta que ha rebut més suport ciutadà és de l'habilitat l'entorn del Centre Escardívol com a espai d'oci i activitats. En segon lloc ha quedat la proposta de creació d'una zona d'esbarjo infantil i saludable al barri de Can Barceló. Es tracta de dues intervencions valorades en 125.000 euros cadascuna.

Pel que fa a la primera proposta, s'adequarà l'espai situat entre el Centre Esardívol, l'edifici de Correus i el sorral que ara està tancat. La intenció és que els diferents equipaments quedin integrats i doni lloc a un espai d'oci i lleure en què es puguin dur a terme activitats a l'aire lliure.

La segona idea que serà una realitat pretén crear una àrea de lleure i esbarjo per a infants amb diferent espais i jocs, així com una zona per a la pràctica de l'esport, amb aparells fixos a l'aire lliure. A més, també preveu la instal·lació de mobiliari urbà.

Ara, els serveis municipals seran els encarregats de traduir les propostes votades per la ciutadania en projectes tècnics, Aquests hauran de sortir a licitació i posteriorment, s'adjudicarà l'execució a l'empresa que les durà a terme. Es preveu que siguin una realitat d'aquí a un any i mig, aproximadament.