Covid-19

El CAP Sant Genís torna a obrir com a centre de vacunació massiva

Obrirà els caps de setmana partir del 12 de desembre

per M.S., Rubí, Catalunya | 1 de desembre de 2021 a les 18:59 |
El punt de vacunació al CAP Sant Genís. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament de Salut ha anunciat que tornarà a obrir els punts de vacunació per administrar de forma massiva la dosi de reforç a la població. Per ara, la tercera injecció la reben els majors de 60 anys i el personal sanitari, mentre que les persones vacunades amb Janssen reben la segona.

Un dels centres de vacunació que obrirà de nou les seves portes és el CAP Sant Genís de Rubí, on es van deixar d'administrar dosis setmanes enreres. L'equipament rubinenc està obert des del 12 de desembre, i funcionarà com a punt de vacunació massiva els caps de setmana. Totes les persones cridades a vacunar-se ja han rebut un SMS per a confirmar la cita.

Al Vallès Occidental obriran el CAP La Florida de Santa Perpètua, el CAP II de Sant Fèlix, el CAP II Cerdanyola-Ripollet, el CAP Est, Consultes Externes de le l'Hospital de Terrassa, el Centre Cívic Montserrat Roig (tots ells a Terrassa), i el CAP Valldoreix. Consulta sota aquestes línies els horaris de tots ells.Consultes Externes de l’Hospital de Terrassa. Obert a les tardes i els caps de setmana.

CAP Cerdanyola-Ripollet. Obert de dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana


Al carrer del Castell, 25, de Terrassa obrirà el dissabte, 4 de desembre. Fins al 18 del mateix mes obrirà els caps de setmana i festius i algunes tardes. Després, tot el dia.

CAP Valldoreix de Sant Cugat obrirà dissabte, 4 de desembre, els caps de setmana.

CAP Terrassa Est. Obrirà el 12 de desembre els caps de setmana.

CAP Sant Genís de Rubí. Obrirà el 12 de desembre els caps de setmana.

Centre Cívic Montserrat Roig de Terrassa. Obrirà el 13 de desembre, de dilluns a divendres.

- CAP Sant Fèlix. De dilluns a divendres a les tardes i els matins del cap de setmana.
 

 

Participació