Alerta a Rubí per fort vent les pròximes hores

S'esperen ratxes superiors als 72 km/h

Un contenidor caigut en un episodi de vent a Rubí.
Un contenidor caigut en un episodi de vent a Rubí. | Marta Casas
Redacció
09 de desembre del 2021
Actualitzat el 10 de desembre a les 16:26h
Alerta a Rubí per fort vent durant aquest dijous i especialment divendres. El CECAT manté activat el pla VENTCAT per ratxes que poden superar els 72 quilòmetres per hora, especialment al litoral i prelitoral de Barcelona, així com a tota la meitat sud del país. D'aquesta manera, tot el Vallès Occidental es troba en alerta taronja.

Aquest divendres, el vent bufarà de component oest amb predomini del nord-oest al Pirineu i del ponent a la resta. De sis del matí a sis de la tarda, el risc es considera alt. Al vespre ja s'espera que baixi la intensitat i ja es considera "sense perill". Dissabte hi haurà ratxes moderades.

Es preveu que aquest fenomen perduri fins dissabte. A Rubí, però, l'alerta es manté activada en nivell alt fins a les sis de la tarda de divendres. Al vent s'hi suma la pluja, que tindrà presència tot el dijous, però que no s'espera que reverteixi en risc per a la població. Consulta aquí la previsió meteorològica de Rubí.

En aquesta situació, l'Ajuntament de Rubí demana a la població seguir els consells a aplicar en cas de ventada. Consulta'ls aquí.