Els hospitals de referència de Rubí limiten les visites per l'augment de casos

Redacció
09 de desembre del 2021
Els dos principals hospitals de referència per a la població de Rubí han imposat restriccions, un cop més, pel que fa a les visites de persones ingressades. Es tracta de l'Hospital de Terrassa i l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, que han pres la mesura per l'augment de casos i dels indicadors de la pandèmia des de fa setmanes.

En el cas de l'Hospital de Terrassa, així com al de Sant Llàtzer, les limitacions s'imposen des del 3 de desembre, i inclouen mesures com una visita diària de de 12:30 a 14 h o de 15 a 16.30 h, així com un control a l'entrada o la prohibició de tornar a entrar si se surt. Pots consultar aquí tots els detalls.

En el cas de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, només es permet un únic visitant durant tot l'ingrés, que podrà entrar a l'habitació durant una hora estipulada: a les plantes generals es permeten de 13 a 14 h o de 18 a 19 h en funció del llit, i a l'UCI de 13.30 h o de 20 a 21 h. Com en el cas de l'Hospital de Terrassa, els pacients ingressats per coronavirus no podran rebre visites. Consulta aquí totes les mesures del centre al detall.

https://naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/79583/tots/mutuaterrassa-torna-restringir-visites-per-lempitjorament-pandemia-