Tornen dos clàssics nadalencs a Rubí: obren la Carpa i la Fira de Nadal

Ambdós espais obren aquest cap de setmana sense reserva prèvia

La Carpa de Nadal, situada a la plaça del Doctor Guardiet
La Carpa de Nadal, situada a la plaça del Doctor Guardiet | Marta Casas
M.S.
09 de desembre del 2021
Actualitzat el 13 de desembre a les 17:57h
Dos equipaments clàssics de la programació de Nadal a Rubí ja es troben oberts des d'aquest cap de setmana al centre de la ciutat. Es tracta de la Carpa de Nadal, instal·lada a la plaça del Doctor Guardiet, i la Fira de Nadal i del Racó de les Il·lusions de la plaça de la Nova Estació. Es poden visitar amb accés lliure sense reserva, però amb aforament limitat.
 

Pel que fa a la Carpa de Nadal, oferirà com ja és habitual, espectacles infantils i tallers familiars diàriament. Oberta del 10 de desembre al 2 de gener, s'hi faran tallers cada tarda entre dilluns i dijous, mentre que els divendres, dissabte i diumenge s'hi faran espectacles en horari de matí i tarda. Cada espectacle tindrà dues sessions, i els tallers, set.


Pel que fa a la plaça de la Nova Estació, la Fira de Nadal obrirà enguany fins al 24 de desembre, cada dia d'11 a 14 h i de 16 a 21 h, plena de casetes tradicionals amb multitud de productes nadalencs i regals. A més, com a novetat, la fira inclou un nou espai ubicat a la mateixa plaça de la Nova Estació, el Racó de les Il·lusions, un recinte que oferirà tallers cada dia on els infants podran elaborar decoracions de Nadal i regals personalitzats. També se celebraran sessions de l'hora del conte.

Consulta en aquest enllaç tota la programació prevista durant les festes de Nadal d'aquest any a Rubí, que inclou més de 100 activitats.