164 confinats per 41 positius a les escoles de Rubí

21 centres educatius de la ciutat compten amb casos de Covid-19 i alumnes en quarantena

La incidència de la Covid-19 a les escoles de Rubí es manté alta.
La incidència de la Covid-19 a les escoles de Rubí es manté alta. | Josep M Montaner
Redacció
14 de desembre del 2021
Actualitzat a les 15:53h
Les escoles i instituts de Rubí acumulen un total de 164 confinats per 41 positius en els darrers 10 dies. Actualment són 21 els centres educatiusrubinencs afectats per casos de Covid-19, amb una incidència generalitzada alta a les portes de la vacunació dels infants d'entre 5 i 11 anys. Cinc dies enrere hi havia 199 alumnes en quarantena per 50 positius.

Entre els centres amb confinats i positius, la majoria compten amb una afectació residual, d'1 o 2 casos, pel que les xifres altes arriben per la suma de pocs casos a molts centres. Els més afectats són l'escola Ca n'Alzamora, amb vuit positius confinats, els Maristes, amb 28 confinats per tres positius, la 25 de setembre, amb 48 confinats per dos positius, l'institut escola Teresa Altet, amb 21 confinats per dos positius, l'escola Bressol La Bruna, amb 17 confinats per dos positius, i l'escola Montessori, on consten 16 confinats però cap positiu.

Altres centres amb positius són l'escola Pau Casals, amb cinc confinats per dos casos, el Torrent dels Alous, amb tres confinats per un positiu, i el centre de formació d'adults Pau Casals, amb dues persones en quarantena per un positiu.

A l'escola Balmes i a la Regina Carmeli hi ha tres positius confinats, a les escoles de Ca n'Oriol i Mare de Déu de Montserrat i a l'institut J.V Foix hi ha dos positius confinats, i a l'Escola d'Idiomes, a l'institut La Serreta, al Ribas, a l'Schola i a l'escola del Bosc hi ha un sol positiu confinat. Les dades detallades de cada centre es poden consultar en aquest enllaç.