1 de 10
coronavirus

Quatre punts de vacunació per a nens al Vallès Occidental, cap dels quals a Rubí

Aquest dimecres arrenca la vacunació per als infants de 5 a 12 anys

Una persona rebent la punxada. | Juanma Peláez
per A.H., Terrassa, Catalunya | 15 de desembre de 2021 a les 08:59 |
Aquest dimecres arrenca la vacunació per als infants de 5 a 12 anys, després que la Comissió de Salut Pública donés llum verda la setmana passada. Per fer-ho, a Terrassa s'han habilitat dos punts, un a la primera planta de l'Hospital de Terrassa i l'altre a la segona planta de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Serà amb cita prèvia, feta a través de la página web VacunaCovid.

Són dos quatre punts al Vallès Occidental en la campanya adreçada aquest segment de la població. A més, hi ha el CL Fontetes, a Cerdanyola i el CAP Concòrdia de Sabadell. En total, hi ha 12 punts de vacunació a la regió sanitària Metropolitana Nord -concentra, a més del Vallès Occidental, el Maresme, el Barcelonès Nord i el Vallès Oriental-.


El Departament de Salut no ha descartat que s'ampliïn els espais per immunitzar els infants, així com es modifiquin en els propers dies. Es tracten d'equipaments que vacunaran únicament infants o tant menors de 12 anys com adults, amb circuits diferenciats.

La canalla que rebrà la punxada serà de 10 micrograms, un terç de la que s'han anat administrant, en els últims mesos, a adolescents i adults. La diferència entre la primera i la segona dosi serà de vuit setmanes.


Els infants que es vacunin sense estar acompanyats dels seus mares i pares –per exemple, per àvies i avis- ho podran fer si presenten un document de consentiment informat, tal com es va preveure amb la vacunació d’adolescents d’entre 12 i 15 anys.

Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​

 

Participació