S'inicien les sessions formatives de l'Oficina de Serveis a l'Empresa

Aquesta setmana, sobre la reforma laboral, la promoció de negocis amb pocs recursos i la venda "on-line"

Arrenquen les sessions formatives per a empreses del 2019
Arrenquen les sessions formatives per a empreses del 2019 | Ajuntament de Rubí
Redacció
19 de març del 2019
Actualitzat el 03 d'abril a les 19:50h
Aquest dimecres s'inicien les sessions formatives programades per l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE) de l'Ajuntament de Rubí en col·laboració amb entitats públiques i privades com la Diputació de Barcelona i la Cecot.

La primera sessió tractarà sobre el màrqueting directe, amb tres objectius: aprendre a dissenyar l’estratègia de màrqueting directe més adequada per promocionar un negoci, conèixer les diferents eines de màrqueting directe que ens han de permetre potenciar la relació amb el mercat i aprendre a elaborar un pla de màrqueting directe d’un negoci.

Aquesta primera sessió tindrà lloc el 20 de març a les 9:30h del matí a la Sala Fòrum de la Masia Can Serra.

En la segona sessió, l'assessor laboral de la Cecot (Josep M. Bosch), analitzarà des de un punt de vista pràctic les diferents normes en matèria sociolaboral aprovades pel Consell de Ministres.

Aquesta, tindrà lloc el 21 de març a les 9:30h del matí a la Sala Fòrum de la Masia Can Serra.

El mateix dia 21, a les 10h a l'auditori del Rubí Forma tindrà lloc un taller per conèixer els requisits legals i fiscals de la venda online i amb l'objectiu d'aclarir els aspectes legals i fiscals que s'han de tenir en compte per començar la venda i/o la prestació de serveis online.

Aquest taller tindrà una segona sessió el proper 28 de març.

Finalment, en la última sessió, l'Oficina de Serveis a l'Empresa organitza un taller sobre YouTube i el vídeo màrqueting. Aquest taller té com a objectiu aprendre a identificar els objectius que volem aconseguir amb l'ús de YouTube i el vídeo màrqueting.

El taller es dividirà en tres sessions, la primera de les quals serà el divendres, 22 de març, a l'aula d'informàtica del Rubí Forma. Les següents seran el 29 de març i el 5 d'abril.