1 de 10
consum

Rubí convida la ciutadania a regalar joguines no sexistes

L'Ajuntament impulsa una campanya per promoure que "no hi ha joguines de nens i de nenes"

La campanya duu el nom de "Per Nadal, joguines no sexistes" | Ajuntament de Rubí
per Redacció, Rubí, Catalunya | 15 de desembre de 2021 a les 15:53 |
Aquest article es va publicar originalment el 15 de desembre de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Rubí impulsa enguany la campanya Per Nadal, joguines no sexistes, que convida la ciutadania a fugir dels estereotips i contribuir a crear una societat lliure de sexisme a través del joc.

Segons l'alcaldessa, Ana María Martínez, les joguines "no poden ser un motiu de discriminació, sinó d'inclusió", tot afegint que "no hi ha joguines de nens i de nenes". La campanya aposta per la coeducació perquè els infants puguin jugar segons els seus gustos.


La iniciativa s'ha posat en marxa coincidint amb les festes de Nadal, dates que comporten un augment dels regals i la publicitat de joguines. En aquest àmbit, segons la regidora d'Igualtat, Yolanda Ferrer, "persisteixen certs estereotips en productes que influeixen en la formació de la personalitat dels infants".

La iniciativa s'està vehiculant a través de la web i de les xarxes socials de l'Ajuntament i, pròximament, també es difondrà mitjançant cartelleria i altres suports a diferents punts estratègics de la ciutat.

 

 

Participació