Organitzen una caminada per la zona que afectaria la nova línia d'alta tensió prevista a Rubí

L'activitat, organitzada per ERC, vol mostrar rebuig al projecte de Forestàlia i posar en valor la zona

S'instal·larien 39 torres al llarg de cinc quilòmetres.
S'instal·larien 39 torres al llarg de cinc quilòmetres. | Arxiu
Redacció
16 de desembre del 2021
El grup municipal d'Esquerra Republicana de Rubí organitza una caminada, aquest diumenge, pel recorregut que seguiria la línia d'alta tensió projectada al voltant de Can Balasch. L'objectiu de l'activitat, amb una llargada de sis quilòmetres, és rebutjar el projecte i a la vegada, remarcar el valor aquest entorn natural, compost per camps, boscos i torrents.

La caminada arrencarà a les 10 del matí de diumenge, des de la Masia de Can Balasch, i acabarà al mateix punt després de voltar per Can Pi de la Serra. La iniciativa, de caràcter "distès i reivindicatiu", comptarà amb la participació dels diputats al ParlamentJuli Fernández i Eugeni Villalbí. Les persones interessades a participar-hi han de confirmar assistència al correu rubi@esquerra.cat.

Aquest projecte, que portaria una quarantena de torres d'alta tensió en un recorregut de cinc quilòmetres, compta amb el rebuig del govern rubinenc i tots els grups municipals presents al Ple, que es van agrupar per dir "no" al pas de més línies pel terme rubinenc. De fet, l'Ajuntament va anunciar dies enrere que ja treballa per presentar-hi al·legacions.