Augmenten els contagis a les escoles de Rubí amb el focus posat en sis centres

23 escoles rubinenques sumen 363 confinats per 76 positius en els últims 10 dies

M.S.
17 de desembre del 2021
A menys d'una setmana de començar la parada per les festes de Nadal a la comunitat educativa, als centres educatius de Rubí no paren de créixer els positius i els confinaments per casos de Covid-19. Així, actualment hi ha 23 escoles i instituts de la ciutat que sumen un total de 363 confinats per 76 positius en els últims 10 dies. Són les xifres més altes des del primer trimestre de 2021. A hores d'ara el focus està posat en sis centres, que acumulen cada una més de cinc positius.

Entre els centres afectats hi destaquen l'escola 25 de setembre, amb 73 confinats per cinc positius, l'escola Mossèn Cinto Verdaguer amb 47 confinats per tres positius, l'institut escola Teresa Altet, amb 32 confinats per vuit positius, la Balmes, amb 17 confinats per sis positius, les escoles Regina Carmeli i de Ca n'Alzamora, amb 32 confinats per set positius cada una, els Maristes, amb 28 confinats per cinc positius, la Mare de Déu de Montserrat amb 25 confinats per dos positius, i l'escola Pau Casals, amb 10 confinats per cinc positius.

Altres centres educatius afectats són l'escola Montessori, amb 17 confinats per un positiu, l'escola bressol la Bruna, amb 17 confinats per dos positius, l'institut L'Estatut, amb 7 confinats per cinc positius, i l'EDRA, amb tres positius confinats. A l'Schola hi ha quatre positius, però només hi consta una persona confinada.

Altres equipaments amb afectació més residual són l'institut J.V. Foix, on consten tres confinats i quatre positius, la Serreta, amb la mateixa situació que l'anterior, l'escola ca n'Oriol (quatre confinats sense que hi constin positius), l'escola d'adults Pau Casals (dos confinats per un positiu), l'institut Torrent dels Alous (tres confinats per un positiu), l'escola Ribas i l'escola del Bosc, amb un positiu confinat cada una, i l'escola Oficial d'Idiomes i l'institut Torre de la Llebre, on consten un confinat i dos positius i cada un.