Els Reis arribaran a Rubí sense cavalcada

Els infants podran visitar el campament reial els dies 2, 3 i 4 de gener al parc del Castell

M.S.
22 de desembre del 2021
Actualitzat el 27 de desembre a les 12:12h
La Covid-19 un any més, condicionarà l'arribada dels Reis d'Orient a Rubí. L'Ajuntament ha anunciat que, tot i que Ses Majestats seran a la ciutat el 5 de gener, no hi haurà la tradicional cavalcada. El Consistori ha pres aquesta decisió per l'augment de casos i evitar així la concentració massiva de persones.

D'aquesta manera, fonts municipals apunten que el Consistori està treballant "per possibilitat que els nens i nenes puguin veure l'arribada de Ses Majestats a Rubí", tenint en compte que es tracta d'un moment molt esperat per la canalla. La decisió es prendrà pròximament, sempre pendent de la situació epidemiològica a la ciutat. En aquest context, però, l'Ajuntament ha confirmat que el Mag Rubisenc i l'alcaldessa, Ana María Martínez, lliuraran les claus de la ciutat per fer arribar els regals a totes les famílies.

Així doncs, el parc del Castell serà escenari del campament reial els dies previs a la nit més màgica de l'any. Concretament, els infants podran visitar la instal·lació els dies 2, 3 i 4 de gener, amb la presència de patges, éssers fantàstics i sorpreses per amenitzar l'expectació que suposa l'arribada de Ses Majestats. Pròximament es donarà a conèixer la manera de visitar el citat campament.