1 de 10
loteria de nadal

La rifa de Nadal deixa una pluja de milions al Vallès, però a l'Oriental

Els dos anys del sorteig nadalenc amb la Covid a la comarca es reparteixen 13,8 milions d'euros

Part d'un cinquè premi ha caigut al Baricentro. | Yael Carrasco
per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 22 de desembre de 2021 a les 14:29 |
Un any més, i ja en van tres, que el Vallès Occidental no pesca cap dels premis importants del sorteig de la loteria de Nadal; en canvi, els veïns l'Oriental han estat esquitxats amb 9,3 milions d'euros, amb un tercer premi (19517), a Granollers, i un dels vuit del cinquè (70316), a Lliçà d'Amunt.

Sabadell i Barberà han estat les dues úniques ciutats on la rifa nadalenca ha tingut una mica de fortuna. A la capital, l'estanc de la plaça Espanya, ha venut un dècim del 42833 -quart premi-, més agraciats han estat a la localitat veïna de Barberà. Concretament al Baricentro, on s'ha distribuït una sèrie del 26711 -cinquè premi-, es a dir, 60.000 euros.Novament, el Vallès Occidental deixa el cava a la nevera i contempla, amb pantufles posades, que els principals números passen de llarg. El 2018 va ser l'última vegada que la grossa es va assaborir, a la papereria Costa de Sabadell i a l'Alcampo de Sant Quirze. Dos milions d'euros que es van sumar als 1,25 de Castellbisbal -era un segon- . A més, el cinquè va tornar a repetir Sabadell, a més de Cerdanyola i Rubí.


Des d'aleshores, sequera. El 2019, Terrassa i Sant Cugat van ser els municipis on la sort va deixar una mica més de 60.000 euros, en una edició que Catalunya es va veure especialment agraciada, amb gairebé 400 milions d'euros. L'any següent, ja sota els efectes del Covid-19, 13 milions d'euros, però va ser, i mai millor dit, una combinació afortunada: un intercanvi de sèries amb Alacant va permetre que l'administració de l'avinguda Catalunya, 17, de Palau-solità i Plegamans, repartís 12,5 milions d'euros. El mig milió restant del Raval de Montserrat, a Terrassa.

13,8 milions en temps de Covid


Així que la rifa de Nadal en temps de pandèmia al Vallès Occidental s'ha traduït en 13,8 milions d'euros, pràcticament la meitat del que ha donat el venedor de Granollers aquest dimecres. Sigui com sigui, els 22 de desembre són els dies "de la salut" o almenys això diuen.

 

 

Participació