Interior es compromet a incrementar els efectius de Mossos a Rubí

Els agents que estan fent pràctiques a la comissaria rubinenca es mantindran a la ciutat

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es va comprometre a augmentar els efectius en una reunió amb el govern municipal.
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, es va comprometre a augmentar els efectius en una reunió amb el govern municipal. | Ajuntament de Rubí
Redacció
31 de desembre del 2022

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, va estar aquest dijous a Rubí per a reunir-se amb l'alcaldessa, Ana María Martínez, i altres membres de l'equip de govern. A la trobada, Elena es va comprometre a augmentar el nombre d'efectius de Mossos d'Esquadra a la ciutat: els agents que actualment estan realitzant pràctiques a la comissaria rubinenca es mantindran a la ciutat un cop passat el període de proves.

A banda, el titular d'Interior es va oferir a presidir la pròxima Junta de Seguretat, que se celebrarà durant el primer trimestre del 2022. Segons fonts municipals, l'alcaldessa hauria agraït l'oferiment i a més, li hauria proposat assistir a la pròxima Taula de Seguretat i Comerç.

Membres del govern municipal i Joan Ignasi Elena després de la reunió de dijous. Foto: Ajuntament de Rubí

La trobada arribava després de diverses peticions de l'Ajuntament de Rubí tot reclamant l'arribada de més efectius a la comissaria de Mossos d'Esquadra de la ciutat. Per això, Martínez es mostrava satisfeta per una reunió "profitosa" de la que celebrava la "predisposició a l'entesa i al treball del conseller" i el fet de sortir-ne amb "compromisos concrets per millorar la seguretat i el benestar" de la ciutadania.