1 de 10
Covid-19

Més de 2.000 persones passen pel Campament dels Reis de Rubí en un dia

Torna a obrir aquest dilluns i dimarts, de 16 a 21 h

La Cartera reial de Rubí. | Lali Puig / Aj. Rubí
per Redacció, Rubí, Catalunya | 3 de gener de 2022 a les 12:48 |
El Campament dels Reis de Rubí va obrir les seves portes aquest diumenge 2 de gener amb èxit d'assistència. Un total de 2.100 persones han passat per l'espai situat al parc del Castell. Per segon any consecutiu, el Mag Rubisenc ha obert les portes de la seva llar perquè tots els infants de Rubí puguin viure de prop els preparatius de l'arribada dels Reis d'Orient i conèixer tots els personatges que hi ha implicats.


El Campament dels Reis és un espai d'accés lliure –no cal reservar-hi entrada– que obre entre el 2 i el 4 de gener de 16 a 21 h. L'activitat consisteix en un recorregut continu per un circuit de sentit únic amb diferents punts d'interès: el camí de l'artesania, el petit laboratori del Mag Rubisenc, les estances reials i el carilló de Reis.

A més a més la Cartera Reial recull les peticions dels nens i nenes per als tres màgics. Al Campament també s'hi pot trobar un arbre dels desitjos, on es poden deixar missatges personals i, d'aquesta manera, entrar en un sorteig per pujar a l'escenari durant l'espectacle d'arribada dels Reis; música i animació itinerant; i tots aquells petits racons plens de fantasia que fan de la visita una experiència única per als més petits.


"Quan vam programar les activitats de Nadal, la idea era, per davant de tot, que fossin activitats segures i això és el que hem intentat. Per segon any, aquest Campament és el preludi de l'arribada de Ses Majestats, que arriban a Rubí el dia 5", ha explicat l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, durant la seva visita a l'espai.


 

 

Participació