El número de la loteria de Nadal d'un empresari de Rubí que es va cantar però no té premi

L'home té 52 dècims que haurien estat premiats amb 100 euros cada un

Moment en què es canta el premi d'un empresari de Rubí.
Moment en què es canta el premi d'un empresari de Rubí. | Cedida
A.M
04 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:57h
Com ja és costum, cada any la loteria de Nadal deixa alguna situació compromesa o insòlita i enguany ho ha estat una excepció. En aquest cas es tracta del que ja s'ha anomenat un "número fantasma" que es va cantar durant el sorteig però que no consta a les llistes oficials de premiats.

Com es pot veure en el vídeo del sorteig, els nens de San Ildefons van cantar quan faltaven pocs segons per les 13.27 hores del migdia el 59395. Un empresari de Rubí va comprar 52 dècims d'aquest número pels treballadors i clients de l'empresa i que segons el sorteig estaven premiats amb 100 euros cada un, però a les administracions de loteria no li bescanvien perquè no apareix en el llistat oficial de Loteries i Apostes de l'Estat. 

Ara, Yohan Marios, ha portat el cas en mans d'advocats per esclarir què ha passat i resoldre la situació. Segons apunta l'ens oficial de la loteria de Nadal es podria tractar d'un error a l'hora de cantar el número, ja que entre els premiats apareix el mateix número però acabat en 3, el 59393. 


"Ho vam sentir a la televisió, es va cantar el número i em va trucar un veí dient que havíem guanyat", explica Marios en declaracions a TV3. Tot i que des de Loteries ja han avançat que no acceptaran cap reclamació, l'advocada assegura que si es produeix un error s'ha de dir en el moment perquè assegura que produeix una "manca de confiança legítima en l'administració".