​Màgia a la Cavalcada estàtica dels Reis d’Orient de Rubí

Les tres sessions s'han omplert de gom a gom

Cavalcada estàtica a Rubí.
Cavalcada estàtica a Rubí. | Cedida
A.M
05 de gener del 2022
Actualitzat a les 22:35h
Les restriccions per la Covid-19 no han impedit que milers de rubinencs hagin gaudit de l'arribada dels Reis d'Orient la nit més màgica de l'any. La ciutat ha ofert tres sessions de l'espectacle i els assistents han pogut visitar la Cavalcada estàtica per evitar aglomeracions. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a la ciutat envoltats de màgia. 


Ses Majestats han dit que, tot i no passejar-se per la ciutat com altres anys, han compartit  “una bona estona al parc del Castell i al campament que l'Ajuntament i el Mag Rubisenc ens ha preparat”. Durant l'acte de benvinguda l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha lliurat les claus de la ciutat a Melcior, Gaspar i Baltasar perquè puguin entrar a totes les llars del municipi aquesta nit. “Sé que us espera molta feina, però és important que demà al matí tots els regals que heu portat des de tan lluny hagin arribat als seus destinataris, que enguany els infants han tornat a demostrar que són excepcionals".

Un cop acabada l’última sessió de l’espectacle, milers de rubinencs i rubinenques han passejat per la Cvalcada estàtica, que ha fet compatible la seguretat amb la tradicional rebuda multitudinària als monarques. Xanquers, tabalers, éssers de llum, el Mag Rubisenc i el seu ajudant Melquíades, la Cartera Reial, l’elefant Bòjum i els tres Reis amb els seus seguicis s’han distribuït per l’entorn del Parc del Castell.