La Sala acull la preestrena de «El último tren al rock'n'roll» a Rubí

La pel·lícula de La Lombarda Films va formar part de la programació del Festival de Sitges i ja acumula diversos guardons

Fotograma de la pel·lícula «El último tren al rock'n'roll»
Fotograma de la pel·lícula «El último tren al rock'n'roll» | La Lombarda Films
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:10h
Aquest divendres, 28 de gener, el teatre municipal La Sala de Rubí acollirà la preestrena del film El último tren al rock'n'roll, de la productora rubinenca La Lombarda Films. Les entrades per als dos passis (19.30h i 22.15h) es poden adquirir a través de la plataforma de compra de l'equipament.

El último tren al rock'n'roll tanca la història iniciada amb la websèrie The Last Call, una banda de roquers passats de volta que arriba, per sorpresa, a la final d'una batalla de bandes quan ja es troben a les acaballes de la seva improductiva carrera musical. El dia de la final, el cantant i el tècnic estan misteriosament desapareguts, i si no aconsegueixen arreglar els seus comptes pendents amb els seus enemics, no podran participar-hi.

La pel·lícula ja es va projectar a La Sala a l'estiu, però ara torna a presentar-se davant del públic general. Al mes d'octubre, a més, va formar part de la programació del Festival de Sitges. Ha estat galardonada al Cine No Visto, de Linares, amb Millor Banda Sonora Original i Millor muntatge, Al FICIME, de Bogotà, amb Millor Llargmetratge Internacional, a l’FKM, de La Corunya, amb Millor Banda Sonora Orginal, i al FICIMAD, de Madrid, amb Millor Actor de Repartiment a Javier Martínez.

Rubí serà el punt d'inici de la gira pel Vallès Occidental de la preestrena. El diumenge, 30 de gener es podrà veure a la Sala Groove de Sabadell (18h) i el dimarts, 1 de febrer, al Cinema Catalunya de Terrassa (19.30h). Més endavant, la pel·lícula farà un recorregut amb parades previstes a Madrid, el País Basc o Andalusia.