Castellbisbal, tercer municipi de l’àrea metropolitana que més diners concedeix en subvencions a entitats

L'Ajuntament va destinar 553.157 euros a aquest concepte

L'edifici de gestió dels Serveis Socials a Castellbisbal
L'edifici de gestió dels Serveis Socials a Castellbisbal | Aj. Castellbisbal
M.C.
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:18h
El Baròmetre del Tercer Sector Social ha destacat el municipi de Castellbisbal com el tercer que més despesa per habitant va fer en concepte de subvencions a entitats de l'àrea metropolitana l'any 2020.

En concret, Castellbisbal va destinar 553.157 euros en aportacions a entitats, el que representa 44,1 euros per habitant. Només per davant hi ha el Prat de Llobregat (52,2 euros per habitant) i Sant Vicenç dels Horts (50,74 euros). Això situa els tres municipis al capdavant d'una manera destacada, ja que el quart és Cornellà, amb 29,44 euros.

El Baròmetre del Tercer Sector Social, una eina elaborada conjuntament per la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social i l'Àrea Metropolitana de Barcelona per conèixer la realitat de les entitats d'aquest sector, també detalla que al 2020 es van haver d'intensificar les accions per ajudar persones que vivien de l'economia submergida, les dones víctimes de la violència masclista, les persones migrades, les persones sense llar o el jovent en situació de risc.