El CE Horitzó inicia un projecte d'educació emocional a Terrassa

S'adreça a alumnes del Suport intensiu a l'escolarització inclusiva però també a aquells que tinguin dèficit d'atenció o concentració

L'escola Pau Vila i Dinarès de Terrassa
L'escola Pau Vila i Dinarès de Terrassa | CE Horitzó
Marta Casas
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 9:49h
El Club Esportiu Horitzó va engegar, el passat dilluns 24 de gener, un projecte d'Educació Emocional a l'escola Pau Vila i Dinarés de Terrassa, en el marc de l'activitat física adaptada que fa aquesta entitat esportiva.

El projecte consisteix en familiaritzar els nens i nenes amb tècniques de relaxació, ioga, educació postural, mindfullness... i aconseguir que les practiquin de forma habitual per tal de cercar el punt de relaxació necessari en cada moment.

Els tallers estan pensats per als alumnes del Suport Intensiu a l'Escolarització Inclusiva (SIEI) de l'escola, però també per a altres alumnes que tinguin dèficit d'atenció i concentració.

Per ara, s'han obert quatre grups, de dilluns a dijous, amb un màxim de vuit alumnes per cada grup, i amb escolars des de tercer fins a sisè de primària. Aquesta activitat es durà a terme fins a mitjans del mes de juny de 2022.