La Cambra de Terrassa activa una delegació digital a Rubí

Permetrà fer tràmits online, rebre assessorament, informació i accés a serveis, i tenir un contacte directe amb la delegada, Maria Rius

Maria Rius és la delegada de la Cambra a Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat
Maria Rius és la delegada de la Cambra a Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat | Cambra de Terrassa
Marta Casas
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 16:41h
La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha posat en marxa una nova delegació digital per a les empreses de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat. Una nova delegació que, gràcies a la digitalització, permetrà una interacció ràpida i àgil amb les empreses, i que facilita el contacte còmode, agilitza els tràmits i gestions del dia a dia.

La potenciació de les eines digitals com a canal de proximitat és un dels eixos de la Cambra de Terrassa, i per això s'ha creat un portal dedicat íntegrament a les empreses de Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat que serveixi com a punt de referència informativa, de servei i una finestra més per plantejar les inquietuds empresarials dels tres municipis.

La delegada de la Cambra a Rubí, Castellbisbal i Sant Cugat és Maria Rius, i a través de la nova delegació digital les empreses dels municipis podran fer-li arribar consultes o suggeriments, i alhora la Cambra podrà conèixer directament les inquietuds de les empreses per buscar alternatives i solucions davant de les administracions, especialment quan hi hagi problemàtiques de caràcter local que tinguin impacte sobre l'activitat empresarial i el desenvolupament socioeconòmic.
 

La nova delegació digital també permetrà a les empreses fer tràmits online per a la internacionalització, com ara els certificats d'origen o documents d'exportació, i podran sol·licitar assessorament de la Cambra de Terrassa en diferents àmbits. També hi trobaran informació i accés a serveis com els d'internacionalització, transformació digital, sostenibilitat, tramitació d'ajuts i subvencions, innovació del comerç, emprenedoria... 

La delegació també disposa d'un apartat de notícies d'interès per a les empreses, relacionades amb l'activitat de promoció econòmica del municipi i del seu teixit empresarial. 

La Cambra ofereix assessorament per a la transformació digital a les empreses
La digitalització és un procés complex, ja que abans d'invertir per adquirir noves tecnologies cal valorar quins són els facilitadors digitals de cada negoci i les oportunitats. En el context actual aquest procés és imprescindible en el present i de cara al futur: segons la Cambra, "no és una opció, és una necessitat i una oportunitat per a la millora de la competitivitat de les organitzacions, la seva comunicació i una reducció dels costos".

Per això la Cambra posa a disposició de les empreses un equip professional específic d'experts en digitalització per assessorar-les en tot el procés. La Cambra, a més, és una de les cinc oficines AceleraPyme de la xarxa d'oficines de Red.es, l'organisme del ministeri gestor dels ajuts Kid Digital.