Instal·len blocs de formigó a Castellnou per evitar els botellots

La mesura de l'Ajuntament "està sent efectiva", segons el regidor de Servei de Manteniment a les Urbanitzacions, Miguel Ángel Romero

Els blocs de formigó per evitar botellots a Castellnou
Els blocs de formigó per evitar botellots a Castellnou | Ajuntament de Rubí
Marta Casas
26 de gener del 2022
Actualitzat a les 17:54h
L'Ajuntament de Rubí ha instal·lat un centenar de blocs de formigó tipus new jersey a tres zones de Castellnou per tal d'evitar els botellots que s'hi organitzaven últimament, i que havien estat motiu de queixa reiterada per part dels veïns. 

De fet, aquesta actuació es va proposar en una de les reunions de treball sectorials de la Taula d'urbanitzacions, concretament a la relativa a qüestions de seguretat, ja que va ser un dels temes de preocupació que van expressar pràcticament tots els representants de les urbanitzacions. 

Els botellots es feien a l'entorn de les antigues piscines de Castellnou, generant problemes de convivència i molèsties al veïnat. A més, solien anar acompanyats de circulació de vehicles a gran velocitat, cosa que també suposava un risc. Amb la instal·lació dels new jersey es pretén evitar aquestes pràctiques.

Una mesura que, segons declara el regidor responsable del Servei de Manteniment d'UrbanitzacionsMiguel Ángel Romero, "està sent efectiva, ja que no hem tornat a rebre queixes del veïnat en aquest sentit".