Dotze alevins del CN Rubí disputaran el Campionat de Catalunya d'Hivern de natació

Cap de setmana de cites clau per al waterpolo

Les instal·lacions del CN Rubí
Les instal·lacions del CN Rubí | CN Rubí
Marta Casas
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 11:48h
Dotze nedadors del CN Rubí s'han classificat per disputar, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya d'Hivern Aleví Combinat a les instal·lacions del CN Lloret de Mar. Tots els nedadors disputaran la prova dels 200 metres estils de la seva edat, ja que es troben entre els 120 millors de Catalunya. 

La representació rubinenca estarà formada per Aurora Cuesta, Martina Gutierrez, Naia Latorre, Maria Teixidó, Sara Vazquez, Max Cerezo, Bruno de Haro, Samir Gharboui, Asier Oviedo, Pere Pina, Pol Ramos i Nil Monleon.

També tenen opcions de classificar-se per als Campionats de Catalunya l'equip absolut i infantil, després d'aconseguir millorar algunes marques personals aquest dissabte a Santa Coloma de Gramenet per participar en competicions de les seves categories.

Pel que fa al benjamí i el prebenjamí, que van disputar les corresponents jornades de lliga, destaca una segona posició dels més petits en la prova de 4x50 després d'una gran remuntada, i bones actuacions dels integrants en la resta de les proves.

Cites clau per als equips absoluts de waterpolo
L'equip femení de waterpolo rebrà dissabte a l'ARC Ciudad Lineal, al qual han de vèncer per mantenir la sisena posició i recuperar-se de la dura derrota de la setmana passada davant del CN Terrassa (17-3).

Pel que fa a l'equip masculí, que també ve de perdre en un partit molt disputat contra el CN Catalunya (7-4), tindrà una cita complicada a casa, a la piscina del CN Molins de Rei, ja que rep el segon classificat de la taula, el CN Sabadell. L'objectiu de l'equip, que ara mateix és desè a la classificació, és la permanència a la Divisió d'Honor.

L'equip de triatló participarà al popular Duatló Ciutat del Prat
Diumenge, els triatletes del CN Rubí participaran al popular Duatló del Prat, una competició en modalitat sprint - 5 quilòmetres de cursa a peu, 20 de bicicleta i 2,5 de cursa a peu -, que enguany arriba a la seva 15a edició. 

En total hi participaran 12 triatletes dividits en tres equips, dos de masculins i un de femení: Marisol Almeida, Andrea Garcia, Maria Ricart, Ricard Valenzuela, Jordi Garcia, Rafael Hierro, Carlos Pardos, Daniel Jimenez, Gerardo Blanco, Victor Gasto, Toni Matias i Adelardo Gallego.