La Mesa pel Dret a l'Habitatge s'organitza en grups de treball

Els grups elaboraran un informe amb propostes d'actuació que es traslladaran a la Mesa i a l'administració

La Mesa pel Dret a l'Habitatge s'organitza en grups de treball
La Mesa pel Dret a l'Habitatge s'organitza en grups de treball | Localpres
Marta Casas
27 de gener del 2022
Actualitzat a les 15:38h
La Mesa pel Dret a l'Habitatge de Rubí va acordar en la reunió d'aquest dimecres introduir canvis en el funcionament, amb l'objectiu de convertir-se en un instrument "més útil". La principal novetat és que es recuperaran els grups de treball per a temes específics, i se n'han creat dos: els desnonaments i el circuit d'atenció a les persones afectades, per una banda; i la Llei 11/2020, de 18 de setembre, de mesures urgents en matèria de contenció de rendes en els contractes d'arrendament.

En la primera trobada de l'any, les entitats, organitzacions i grups municipals que integren aquest òrgan han debatut les opinions i propostes recollides durant els mesos d'octubre i novembre de 2021 sobre el funcionament de la Mesa, i han coincidit en mantenir-lo com a espai d'intercanvi de coneixement i d'informació, però incorporant alguns canvis perquè sigui més útil per als participants.

Així, els grups de treball, on podran participar els membres de la mesa i d'altres entitats i organitzacions, tindran un funcionament autònom en l'organització de la seva feina, i elaboraran un informe amb propostes d'actuació i el presentaran al plenari de la mesa perquè el consideri. Aquestes iniciatives podran ser assumides per l'administració municipal i la resta d'organitzacions.