El Cent Patins torna amb les mans buides de Cartagena

Tant els nois com les noies van quedar eliminats ahir de la Copa del Rei i de la Reina

Imatge d'un partit de l'HCR Cent Patins
Imatge d'un partit de l'HCR Cent Patins | Cedida/HCR Cent Patins
Marta Casas
30 de gener del 2022
Actualitzat el 31 de gener a les 8:57h
Els equips masculí i femení de l'HCR Cent Patins s'han desplaçat aquest cap de setmana a Cartagena per disputar els quarts de final i la semifinal, respectivament, de la Copa del Rei i de la Reina d'hoquei línia. Tot i que hi anaven amb bones sensacions, tots dos equips tornaran amb les mans buides a casa.

Els nois començaven la jornada dissabte al matí enfrontant-se a l'HC Espanya, un partit molt complicat i intens que va estar farcit d'oportunitats per al Cent Patins, que tot i que va anar per darrere en el marcador durant tot el partit, va aconseguir empatar quan faltaven quatre minuts pel final per portar el partit a la pròrroga. El gol d'or al temps afegit, però, va ser per a l'Espanya mallorquí.

Pel que fa a les noies, l'enquadrament va fer que el seu rival a les semifinals fos el PC Tres Cantos, actual campió de la Copa de la Reina. Tot i que les de Rubí van avançar-se al marcador, les madrilenyes van empatar pocs minuts abans del final de la primera part i, després, van capgirar el marcador aprofitant una superioritat.

Malgrat les dues derrotes, el Cent Patins torna a casa amb molt bones sensacions de cara al final de la lliga regular, on tots dos equips estan fent un bon paper.

El rubinenc Erik Alfaro, campió amb el Molina Sport
Tot i que el club de la ciutat no va aconseguir classificar-se, un rubinenc i exjugador del Cent Patins sí que va poder celebrar el títol.

Es tracta d'Erik Alfaro, que actualment milita al Molina Sport ACEGC, i que es va proclamar campió de la Copa del Rei després de vèncer el Las Rozas (7-2) als quarts de final, el Tres Cantos (3-4) a les semifinals i el Caja Rural (4-1) a la final.