1 de 10
nadal 2021

«Els Dimoniets», aquest cap de setmana al Casal Popular

Les actuacions previstes al gener es van haver de suspendre a causa de l'increment de contagis per òmicron

Les funcions de 'Els Dimoniets' es faran al febrer | PickPocket
per Carlos Paños, Rubí, Catalunya | 31 de gener de 2022 a les 08:00 |
Les representacions de Els Dimoniets al Casal Popular de Rubí del 15 i 16 de gener es representaran aquest cap de setmana, en dues sessions tal com estava previst. L'organització les va haver de suspendre a causa de l'increment de l'òmicron. Les dues noves representacions seran aquest dissabte i diumenge a les 18h.

Pel que fa a les entrades, totes les persones que en tinguessin per a les dates originals conserven la seva, com s'ha notificat per correu electrònic a tothom qui n'havia comprat. A més, la taquilla s'ha tornat a obrir perquè l'aforament al teatre ja pot ser del 100%, i encara queden algunes entrades per vendre.


L'espectacle infantil -inspirat en Els Pastorets i escrit per Laia Borràs- ja és part de la tradició al municipi, atès que per molts ciutadans veure als més petits iniciar-se en el món del teatre s'ha convertit en un fet recurrent.

Per tant, l'objectiu de Els Dimoniets és que -durant els 45 minuts que dura l'obra- els nens es sentin protagonistes i comencin pujar a l'escenari. Pel que fa al tema de les entrades es poden adquirir a través de la pàgina del Casal Popular.

 

Participació