En marxa el 35è concurs de màscares de Carnaval de l'edRa

El certamen es durà a terme a través de la xarxa social Instagram

Màscares presentades l'any 2020
Màscares presentades l'any 2020 | Malena Manobens
Redacció
31 de gener del 2022
Actualitzat a les 14:23h
L'escola d'art i disseny municipal edRa ha posat en marxa el 35è Concurs de màscares de Carnaval, que com l'any passat, s'adaptarà a les mesures sanitàries establertes per la Covid-19 i es vehicularà a través d'Instagram, és a dir que no requerirà cap presencialitat. El concurs està organitzat per l'associació d'alumnes i exalumnes del centre.

Per participar-hi, doncs, s'haurà de penjar una fotografia de la màscara posada al rostre d'una persona a Instagram, amb l'etiqueta #35concursdemascares i una menció al perfil @edradisseny, i paral·lelament emplenar una butlleta de participació que s'haurà d'enviar per correu electrònic a concurs@artedra.net. Un cop rebuda la butlleta i comprovada la publicació de la fotografia, la màscara quedarà registrada com a participant.

El concurs s'estructura en tres categories: de 4 a 9 anys, de 10 a 15 i majors de 16. Els menors d'edat podran fer la publicació a través del perfil d'un tutor legal o, en cas de no comptar amb un perfil, es podrà enviar la fotografia al mateix correu concurs@artedra.net amb la butlleta de participació. El centre publicarà la fotografia al seu compte d'Instagram. Cada participant pot presentar una única obra que no hagi participat a cap concurs amb anterioritat.

El termini de presentació de les obres s'acabarà el 18 de febrer a les 21h, i les guanyadores es donaran a conèixer a través del mateix perfil d'Instagram el dia 24 de febrer, Dijous Gras, a les 19.30h. El jurat del 35è Concurs de màscares estarà format per una persona de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa +e, per dues persones vinculades al món artístic i per un professor o professora de l'escola.

Tots els i les participants menors de 9 anys rebran un regal sorpresa. L’obra guanyadora d’entre 10 i 15 anys es premiarà amb 70 euros en material artístic, i l'accèsit, amb 30 euros. El guanyador de la categoria de 16 anys o més rebrà material artístic per valor de 100 euros i podrà assistir a un taller de l’escola durant un trimestre. L'accèssit d'aquesta categoria rebrà un premi de 75 euros en material artístic.