Escridassada a Vox en la seva visita a Rubí

El diputat Ignacio Garriga diu que s'han produït "apunyalaments" en les últimes hores i els Mossos ho desmenteixen

Una trentena d'activistes antifeixistes escridassen la comitiva de Vox a Rubí
Una trentena d'activistes antifeixistes escridassen la comitiva de Vox a Rubí | Marta Casas
31 de gener del 2022
Actualitzat a les 21:10h
El diputat Ignacio Garriga, de Vox, ha fet acte de presència aquesta tarda a Rubí, a la plaça de la Nova Estació, per presentar a la ciutat una campanya anomenada "Barrios seguros".

Una trentena d'activistes antifeixistes han escridassat el diputat i els seus acompanyants amb consignes com "Fora feixistes dels nostres barris" o "Nazis no".

A més, han repartit octavetes denunciant les polítiques de l'extrema dreta: reducció de drets laborals, eliminació de la revalorització de les pensions, prohibició de les manifestacions obreres, propostes xenòfobes o eliminació de la Llei contra la violència de gènere.
 

Antifeixistes despleguen una pancarta per mostrar el rebuig a Vox Foto: Marta Casas


Vox difón informació falsa sobre apunyalaments a Les Torres
En declaracions als mitjans de comunicació, Ignacio Garriga ha assegurat que s'havien produït "apunyalaments fa escasses hores" al barri de Les Torres. El diputat ha relacionat aquests fets, així com l'increment de la inseguretat, a la immigració il·legal.

Els Mossos d'Esquadra, però, només han confirmat a RubiTV.cat una incident ahir al migdia, quan van rebre diverses trucades que una persona circulava en un patinet elèctric i duia una arma blanca. Quan el van localitzar, però, l'home - una persona que, segons el cos policial, té "antecedents psiquiàtrics" - no duia cap arma blanca i va ser traslladat a l'Hospital voluntàriament.